• Novinka
Label Label Toaster, zelený
Label Label Toaster, zelený
Label Label Toaster, zelený

Label Label Toaster, zelený

Rozkošný, detailně propracovaný dřevěný toustovač pro každého malého kuchaře!

Také milujete příjemné chvíle u snídaně s rodinou? S tímto úžasným toustovačem vaše dítě připraví ty nejlepší toasty a naservíruje je s přílohou podle vlastního výběru. Toaster je vyrobený z vysoce kvalitního dřeva s certifikátem FSC v kombinaci s barvami na vodní bázi, které jsou naprosto vhodné pro děti.

Tento nádherný topinkovač dokonale doplní vybavení každé dětské kuchyně. O nedělní pozdní snídaně se nyní postará váš miláček. V klidu se probuďte, zatímco vaše dítě vloží chléb do toustovače, otočí spínacím kolečkem, aby se opekl, stiskne rukojeť a sleduje, jak z něj vyskakují křupavé, dozlatova opečené toasty. Budete je mít naservírované na krásných talířích a připravené s nožem, sýrem, máslem a džemem nebo čokoládou – to vše v rámci této hračky.

Topinkovač s příslušenstvím je dokonalým doplňkem pro rozvoj fantazie každého dítěte. Podněcuje představivost i kreativitu. Děti se při hře naučí komunikovat s ostatními a procvičí si logické uvažování a koordinaci očí a rukou.

Detail produktu:

  • Doporučený věk: 36 měsíců+
  • Dovednosti: Hraní rolí, Podporuje fantazii a představivost, Logické přemýšlení, Sociální interakce
LLWT-24579
Skladem
625 Kč
Vč. DPH

 
Barva
zelená
Doporučený věk
3 roky +
Materiál
dřevo

Výběrem značky Label Label dostáváte odolné hračky v nápaditých barvách vyrobené z ekologických materiálů.

Hračky Label Label mají vzdělávací a také dekorativní hodnotu, jsou vyráběné s ohledem na svět, ve kterém žijeme, a ve kterém budou vyrůstat naše děti.

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.