• Novinka
Bjällra of Sweden Přechodný fusak...
Bjällra of Sweden Přechodný fusak...
Bjällra of Sweden Přechodný fusak...

Bjällra of Sweden Přechodný fusak Vintage girl

Přechodný fusak pro miminko - Vintage girl

Tento pohodlný a měkký bavlněný lehký fusak pro miminko s jemným vintage designem zvířátek, rostlin a květin od švédské značky Bjällra of Sweden prostě musíte mít! Perfektně se hodí na chladné předletní večery anebo na konec léta a začátek podzimu.

Měkká a prodyšná bavlna je jemná a příjemná k pokožce vašeho děťátka. Jedná se o limitovanou edici. Zachumlejte své děťátko do tohoto měkkého bavlněného fusaku, určitě se stane jeho oblíbeným místem!

Fusak lze použít v autosedačce i v hluboké korbičce kočárku. Díky zipu umístěnému na přední straně je snadno přístupný, na zadní straně pak najdete otvory určené pro bezpečnostní zapínání autosedačky nebo sportovní sedací části kočárku.

K fusaku si můžete pořídit i další krásné doplňky ve stejném designu – deku, bryndáček nebo klip na dudlík.

8069964
Skladem
2 750 Kč
Vč. DPH

 

Přechodný fusak značky Bjällra of Sweden je určený pro používání na jaře, během chladnějších letních dnů nebo z kraje podzimu, jeho vnitřek je vyrobený z vysoce kvalitní 100% organické bavlny a vnějším materiálem je tvíd. Prodyšná bavlna je pečlivě vybírána tak, aby byla pro vaše dítě co nejpohodlnější a zároveň šetrná k životnímu prostředí.

Při používání lehké verze fusaku pečlivě promyslete, zda oblékáte vaše dítě skutečně dle aktuálních teplotních podmínek. Je velmi důležité mít na paměti, že dítěti nesmí být příliš horko, aby nedošlo k jeho přehřátí.

Vlastnosti a funkce:

  • Materiál: 100% organická bavlna
  • Příslušenství: kovová klíčenka ve zlaté barvě s bambulkami z umělé kožešiny, které lze snadno odejmout, před praním odstraňte kožešinový doplněk Rozměry: 80 x 40 cm
  • Vhodné od narození
  • Limitovaná edice

Péče a údržba: perte v pračce na šetrný program na 40 stupňů, nesušte v sušičce, nechte vyschnout volně rozložené

Bjällra of Sweden je švédskou lifestylovou značkou dětské módy vyznačující se inspirativním designem vycházejícím ze spojení rodiny a módy.

Výrobky Bjällra of Sweden jsou promyšlené do posledního detailu, jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, mají typický severský nádech, posouvají hranice designu a inovací a zároveň zůstávají věrné zásadám své zakladatelky co se týká barevnosti, hravosti, materiálům a celkové hodnotě.

Žádné recenze

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.