• Novinka
Bjällra of Sweden Dárkový set Cosmos...
Bjällra of Sweden Dárkový set Cosmos...
Bjällra of Sweden Dárkový set Cosmos...

Bjällra of Sweden Dárkový set Cosmos baby

Dárkový set pro miminko Cosmos Baby

Jedná se o dokonalou sadu určenou pro vaše děťátko a zároveň o ideální dárek pro novopečené rodiče!

Tento set pro miminko obsahuje nádherný dudlík s vyraženým logem B.O.S. ve zlaté barvě z úspěšné kolekce Metallic a odpovídající klip na dudlík. Můžete si vybrat ze čtyř barevných variant, které jsme pro vás pečlivě vybrali na základě nejoblíbenějších kolekcí tak, abyste je mohli dál kombinovat s některým z našich dalších výrobků!

Dudlík je vyrobený z odolného silikonu. Silikon je průhledný a hygienický materiál, který si i v průběhu času zachovává svůj tvar. Dudlík dále obsahuje větrací otvory, které snižují riziko hromadění slin. Neobsahuje BPA.

Součástí balení je kompletní návod k použití dudlíku. Naše dudlíky a klipy na dudlíky jsou důkladně testovány z hlediska bezpečnosti a splňují evropské bezpečnostní normy EN1400 a EN 12586.

  • Vhodné od 3 měsíců
  • Materiál savičky: potravinářský silikon, ostatní část: PP materiál (polypropylen)
  • Výrobek splňuje požadavky standardu EN 1400
  • 100 % bez BPA
  • Materiál klipu na dudlík: polyester, kovové klipy jsou bez obsahu niklu
  • Výrobek splňuje požadavky standardu EN 12586
8070001
Skladem
749 Kč
Vč. DPH

 
Doporučený věk
3 měsíce +

Bjällra of Sweden je švédskou lifestylovou značkou dětské módy vyznačující se inspirativním designem vycházejícím ze spojení rodiny a módy.

Výrobky Bjällra of Sweden jsou promyšlené do posledního detailu, jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, mají typický severský nádech, posouvají hranice designu a inovací a zároveň zůstávají věrné zásadám své zakladatelky co se týká barevnosti, hravosti, materiálům a celkové hodnotě.

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.