• Novinka
Bjällra of Sweden Dárkový set Vintage...
Bjällra of Sweden Dárkový set Vintage...

Bjällra of Sweden Dárkový set Vintage girl

Dárkový set pro miminko Vintage Girl

Jedná se o dokonalou sadu určenou pro vaše děťátko a zároveň o ideální dárek pro novopečené rodiče!

Tento set pro miminko obsahuje nádherný dudlík s vyraženým logem B.O.S. ve zlaté barvě z úspěšné kolekce Metallic a odpovídající klip na dudlík. Můžete si vybrat ze čtyř barevných variant, které jsme pro vás pečlivě vybrali na základě nejoblíbenějších kolekcí tak, abyste je mohli dál kombinovat s některým z našich dalších výrobků!

Dudlík je vyrobený z odolného silikonu. Silikon je průhledný a hygienický materiál, který si i v průběhu času zachovává svůj tvar. Dudlík dále obsahuje větrací otvory, které snižují riziko hromadění slin. Neobsahuje BPA.

Součástí balení je kompletní návod k použití dudlíku. Naše dudlíky a klipy na dudlíky jsou důkladně testovány z hlediska bezpečnosti a splňují evropské bezpečnostní normy EN1400 a EN 12586.

  • Vhodné od 3 měsíců
  • Materiál savičky: potravinářský silikon, ostatní část: PP materiál (polypropylen)
  • Výrobek splňuje požadavky standardu EN 1400
  • 100 % bez BPA
  • Materiál klipu na dudlík: polyester, kovové klipy jsou bez obsahu niklu
  • Výrobek splňuje požadavky standardu EN 12586
8070004
Skladem
749 Kč
Vč. DPH

 
Doporučený věk
3 měsíce +

Bjällra of Sweden je švédskou lifestylovou značkou dětské módy vyznačující se inspirativním designem vycházejícím ze spojení rodiny a módy.

Výrobky Bjällra of Sweden jsou promyšlené do posledního detailu, jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, mají typický severský nádech, posouvají hranice designu a inovací a zároveň zůstávají věrné zásadám své zakladatelky co se týká barevnosti, hravosti, materiálům a celkové hodnotě.

Žádné recenze

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.