Vulli
Vulli
Vulli
Vulli

Vulli Žirafa Sophie - velká

Žirafa Sophie – velká
První hračka děťátka, která stimuluje všechny jeho smysly!

Věk: 0 měsíců +

Velikost: 21 cm

Rozměry balení: 140 x 50 x 295 mm

616326
Vyprodáno
599 Kč
Vč. DPH

 

Zrak: Tmavé a kontrastní skvrny po celém těle přitahují pohled dítěte, čímž se hračka stane známým a uklidňujícím předmětem pro dítě, které ho snadno rozpoznává.

Sluch: Hračka obsahuje pískátko, které je nejenom zdrojem zábavy, ale současně stimulujte sluch dítěte a napomáhá mu v pochopení vztahu mezi příčinou a důsledkem.

Chuť: Je pružná a má mnoho částí ke žvýkání (uši, rohy, končetiny...), je ideální pro zklidnění dásní dítěte při prořezávání zubů. Je vyrobená z 100% přírodního kaučuku a potravinářské barvy, které jsou bezpečné pro dítě.

Hmat: Lehká, ideálně přizpůsobená pro malé ruky dítěte a její dlouhé nohy a krk umožňují její snadné uchopení. Její měkkost jako pokožka maminky uklidňuje a přináší dítěti fyziologické a emocionální reakce, které uklidňují.

Čich: Charakteristická vůně přírodního kaučuku vytaženého z mízy Hevea poskytuje skutečnou odlišnost, která usnadňuje dítěti identifikovat hračku mezi všemi ostatními hračkami.

Kolekce
Il était une fois ...
Doporučený věk
0 měsíců +
Materiál
přírodní kaučuk
Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.