Kočárek BABYZEN YOYO² – jednička mezi cestovními kočárky

Francouzská značka BABYZEN v současné době patří mezi 5 nejvýznamnějších, nejznámějších, ale také nejdražších značek dětských kočárků na světě. Je vlastníkem celé řady světových patentů a ocenění a v minulých letech se jejich kočárek BABYZEN YOYO pravidelně umisťoval na předních místech v prodejích ve své kategorii na všech kontinentech.  

Je opravdu nabitý inovacemi, nabízí úžasné skládání, pohodlnou sedací část, skvělé jízdní vlastnosti, elegantní design... Prostě Francouz každým coulem! Je ideální pro „městské“ rodiče a fantastický pro cestovatele: kočárek YOYO poskytuje cestování nový rozměr.

Disponuje nejkompaktnějšími rozměry, jaké si vůbec dovedete představit (52 x 44 x 18 cm ve složeném stavu). Jedná se tak o vůbec první kočárek na světě, který splňuje doporučenou velikost pro příruční zavazadlo určené na palubu letadla.

Kočárek YOYO nedávno získal zcela nový kabát a přeměnil se na YOYO². Tento model nyní nabízí ještě vyšší míru pohodlí a praktičnosti, a to zejména díky zesílenému podvozku, nezávislému odpružení všech 4 kol a příjemné rukojeti z umělé kůže. Zároveň si zachovává svou nízkou hmotnost a kompaktní rozměry a navíc poskytuje svému uživateli ještě lepší ovladatelnost a praktičnost, které vám usnadní život!

Je velmi odolný, a přitom lehký (od 6,2 do 6,6 kg dle zvolené varianty), zejména díky materiálům té nejvyšší kvality. Aluminiová slitina, nerezová ocel, vyztužené technické plasty s příměsí skelných vláken – to vše předurčuje kočárek YOYO² dlouhé životnosti, klidně na dobu několika generací.

Kočárek YOYO² lze složit i rozložit jedním pohybem, díky popruhu ho lze přenášet a „protáhne“ se doslova kamkoliv. Můžete tak bez obav doběhnout čekající metro, nastoupit do autobusu, naskočit do taxíku nebo se letadlem vydat třeba na druhý konec světa!

BABYZEN YOYO² bude provázet vaše dítě od narození přes rané dětství a to díky speciálním doplňkům, mezi které patří sada pro novorozence, hluboká korbička anebo barevná sada vhodná pro používání zhruba od 6. měsíce věku dítěte. 

Mezi jeho další jedinečné vlastnosti a funkce patří:

  • Nová rukojeť z měkké umělé kůže, pohodlná a příjemná na dotek
  • Bezpečnostní pásek na zápěstí
  • Kočárek YOYO² může vaše dítě vozit až do okamžiku, kdy dosáhne hmotnosti 22 kg
  • Pětibodové bezpečnostní popruhy
  • Ve verzi 0+: plně vodorovná vyztužená podložka, podhlavník pro oporu hlavy novorozence a nánožník
  • Ve verzi 6+: opěradlo s možností sklopení do více poloh, průzor ve stříšce, díky němuž máte dítě stále pod dohledem, zadní kapsa se zapínáním na zip pro uložení nejnutnějších věcí
  • Textilie s ochranou proti UV záření (UPF 50+) a s vodoodpuzující úpravou
  • Odpružení využívá zcela novou unikátní technologii s elastomery Hytrel®
  • Odkládací koš s maximální nosností 5 kg, snadný přístup zepředu i zezadu
  • Možnost přenášení na rameni díky polstrovanému ramennímu popruhu
  • Je dodávaný spolu s přepravním vakem
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.