O značce Oyster® a egg® anglického výrobce BabyStyle

Obě značky pochází z Velké Británie a stále zůstávají v rukou rodinné firmy BabyStyle UK, která neúnavně spolupracuje s těmi nejlepšími designéry a výrobci z celého světa, aby se k vám dostaly produkty, které jsou moderní, co se týká designu a zároveň i klasické a tradiční.

Poslání týmu BabyStyle  je prosté – vytvářet kvalitní produkty, které vyvolají úžas, a zároveň které splní veškeré požadavky na pohodlí, bezpečnost, funkčnost, budou dostupné a zároveň stylové.

Hlavní inspirací je okolní svět, ať už se jedná o módní přehlídky, automobilové showroomy nebo čistě jen o přírodu, ale největší podíl vychází z reálných rodičů. BabyStyle rád a pozorně naslouchá názorům rodičů a spolu s prodejci dotvářejí produktové řady v průběhu času. A stejný trend je v plánu i v budoucnu.

Ať už hledáte kočárek s jednoduchým kompaktním skládáním, který se bude hodit k hektickému životnímu stylu, praktický cestovní systém 3 nebo 4 v 1 pro rodiny na procházky nebo doslova „must-have“ doplňky, u kolekcí výrobce BabyStyle vždy najdete, co hledáte.

Vlajkovou značkou BabyStyle je Oyster® neboli česky „ústřice“, jak se s tímto názvem někdy můžete setkat u jeho uživatelů. Oyster® je proslulý svým originálním designem, vylepšenými funkcemi a inovacemi, od mnoha barevných variant až po vývoj nového podvozku a speciální edice. 

Oyster® představuje cenově dostupné výrobky, které se ale líbí i náročnějším uživatelům. Jsou velmi praktické a zároveň umí vyvolat skutečný "wow efekt". Kvalita a maximální bezpečnost je prioritou, u které Oyster® nikdy nedělá kompromisy. V nabídky značky Oyster® najdete stylové kočárky, hluboké korby, autosedačky, fusaky, podložky, nánožníky a ostatní příslušenství, bez kterého se dnes již neobejdete.

V okamžiku narození vašeho děťátka se u vás náhle objeví touha milovat, pečovat a chránit, a vaše srdce se naplní ohromnou láskou. Všechny tyto pocity jsou přirozené a pochopitelné, a proto byla značka "egg" navržena ve Velké Británii s maximální péčí a pozorností k sebemenším  detailům.

Inspirací kočárku bylo obyčejné vejce neboli "egg", které je velmi symbolické, protože evokuje zrození, teplo, úkryt a také obživu. 

Jako nové nebo nastávající rodiče vás touha po "hnízdění" nutí vytvořit své rodině bezpečné domácí prostředí.  Místo, kde se snoubí láska, bezpečí, naděje a zázrak. egg® vám nabízí stejné útočiště ve chvílích, kdy s děťátkem opustíte svůj domov.

Díky textiliím, které jsou velmi měkké na dotek, díky svým hladkým křivkám a souvislým linkám vyzařuje kočárek "egg" unikátní styl a vysokou úroveň. Úchvatný design jde ruku v ruce s mimořádnou technologií, perfektními jízdními vlastnostmi a jednoduchou manipulací a obsluhou kočárku jeho uživatelem. V návaznosti na vlastnosti kočárku "egg" byl představen egg²® – „Znovuzrozený“ egg®, kočárek navržený ve Velké Británii s ohledem na rodiče, kteří mají styl, a kteří ocení výjimečně snadné používání a bezstarostnou hladkou jízdu.

Projděte si následující stránky https://www.babyholding.cz/cs/206-babystyle-oyster nebo https://www.babyholding.cz/cs/331-babystyle-egg2  a určitě se zamilujete...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.