• Novinka
Label Label Vláček, modrý
Label Label Vláček, modrý
Label Label Vláček, modrý
Label Label Vláček, modrý

Label Label Vláček, modrý

Zábavný, detailně propracovaný vláček pro nejmenší děti!

Stylové, vysoce kvalitní a certifikované dřevěné hračky belgické značky Label label potěší a vykouzlí úsměv na tváři každého malého rošťáka. Krásný dřevěný vláček je ideálním společníkem pro děti. Je vyrobený z kvalitního bukového dřeva s certifikátem FSC v kombinaci s barvami na vodní bázi, která jsou vhodné pro děti.

Kostky různých tvarů lze použít i bez vagónků ke skládání nebo stavění. Vagonky lze napojovat a různě kombinovat mezi sebou. Tento dřevěný vláček proto nabízí neuvěřitelné množství herních možností, což znamená, že se vaše děti rozhodně nebudou nudit. Kromě mnoha hodin zábavy si vaše dítě s tímto vláčkem procvičí motoriku. Hračka dále podporuje představivost, fantazii a povědomí o prostoru. Díky svému roztomilému a modernímu designu je tento vláček stylovým doplňkem každé místnosti.

Tip: se sadou dřevěných kostek Label Label si vytvoříte ještě více zábavy. Nechte vlak jezdit podél vlastnoručně postavených domů nebo pod mostem či tunelem. Nebo z něj udělat zábavný vláček v zoo? Nechte své ratolesti využít jejich představivost a kreativitu a postavte jim vlastní dráhu.

Detail produktu:

  • Doporučený věk: 18 měsíců+
  • Dovednosti: Motorika, Poznávání tvarů a barev, Podporuje fantazii a představivost, Koordinace očí a rukou, Logické přemýšlení
LLWT-25170
Skladem
650 Kč
Vč. DPH

 
Barva
modrá
Doporučený věk
18 měsíců +
Materiál
dřevo

Výběrem značky Label Label dostáváte odolné hračky v nápaditých barvách vyrobené z ekologických materiálů.

Hračky Label Label mají vzdělávací a také dekorativní hodnotu, jsou vyráběné s ohledem na svět, ve kterém žijeme, a ve kterém budou vyrůstat naše děti.

Žádné recenze

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.