• Novinka
Bjällra of Sweden Hnízdo pro miminko...
Bjällra of Sweden Hnízdo pro miminko...
Bjällra of Sweden Hnízdo pro miminko...
Bjällra of Sweden Hnízdo pro miminko...

Bjällra of Sweden Hnízdo pro miminko - Vintage girl

Hnízdečko pro miminko s pásem – Vintage Girl

Nechte své děťátko spát v bezpečí v našem hnízdečku! Hnízdo pro miminko od značky Bjällra of Sweden je měkké a útulné lůžko pro vaše miminko, na kterém může ležet a je bezpečně na svém místě.

Je vyrobené ze 100% bavlny, která je prodyšná, příjemná a mimořádně měkká. Potah lze snadno odejmout a vyprat v pračce na 30 stupňů.

Hnízdečko zahrnuje malý pás z měkké látky se suchým zipem, který se pro větší bezpečnost velmi snadno upevní kolem bříška vašeho dítěte.

Vlastnosti a funkce:

  • Součást limitované edice Vintage
  • Materiál: 100% organická bavlna s OEKO-TEX standardem -
  • Vhodné od narození 
  • Rozměr: 90 x 60 x 15 cm
  • Snímatelný potah, který lze prát

Péče a údržba: praní na 30 stupňů, nechat volně uschnout

8069955
Skladem
3 990 Kč
Vč. DPH

 

Bjällra of Sweden je švédskou lifestylovou značkou dětské módy vyznačující se inspirativním designem vycházejícím ze spojení rodiny a módy.

Výrobky Bjällra of Sweden jsou promyšlené do posledního detailu, jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, mají typický severský nádech, posouvají hranice designu a inovací a zároveň zůstávají věrné zásadám své zakladatelky co se týká barevnosti, hravosti, materiálům a celkové hodnotě.

Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.