• Novinka
Bjällra of Sweden Organizér na...
Bjällra of Sweden Organizér na...
Bjällra of Sweden Organizér na...
Bjällra of Sweden Organizér na...

Bjällra of Sweden Organizér na cestování/ kočárek/ do tašky, 3ks

Organizéry na cestování/ do kočárku / do přebalovací tašky

Sada 3 organizérů Tato sada organizérů od švédské společnosti Bjällra of Sweden se stane skvělým pomocníkem každého rodiče batolete. Díky nim budete mít dokonalý přehled o veškerých nezbytnostech potřebných pro své dítě.

Jsou ideální pomůckou do tašky nebo do kočárku na výlety, exkurze anebo k různým příležitostem mimo domov. Pomohou vám udržet si pořádek a snadno a rychle najít věci, které v danou chvíli potřebujete. Organizéry můžete umístit do koše kočárku, do přebalovací tašky, doma do dětské zásuvky, do auta na výlet nebo do cestovní tašky.

Tyto organizéry slouží nejen jako praktická pomůcka, ale pomáhají udržovat v tašce pořádek, a vy tak budete mít naprostý přehled o tom, co a kde ve spěchu hledat. Což ocení především rodiče s malými dětmi.

8070045
předobjednávka jaro/léto 2024
2 249 Kč
Vč. DPH

 

Rozměry:

  • Model 1 Organizér do tašky pro věci na miminko: 38 x 28 cm
  • Model 2 Organizér pro "Dětské nezbytnosti": 50 x 27 cm
  • Model 3 malý taška na zip: 38 x 28 cm

Materiál: 97% polyester, 3% satén

Doporučené pokyny pro péči a údržbu:

  • Neperte
  • Otřete vlhkým hadříkem
  • Nebělte a nesušte v sušičce
  • Sušte ve stínu

Bjällra of Sweden je švédskou lifestylovou značkou dětské módy vyznačující se inspirativním designem vycházejícím ze spojení rodiny a módy.

Výrobky Bjällra of Sweden jsou promyšlené do posledního detailu, jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, mají typický severský nádech, posouvají hranice designu a inovací a zároveň zůstávají věrné zásadám své zakladatelky co se týká barevnosti, hravosti, materiálům a celkové hodnotě.

Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.