• Novinka
Dew Dentální sprej, 250 ml

Dew Dentální sprej, 250 ml

Dew dentální sprej

100% minerální, zastaví i ten nejsilnější zápach z dechu psů a koček, účinný proti bakteriím, bezbolestná aplikace, není třeba používat kartáček, stačí nastříkat do tlamy a kolem dásní vašeho domácího mazlíčka.

  • Vhodné od 0 měsíců
  • 99,99% antibakteriální
  • Hypoalergenní
  • Neobsahuje parabeny/barviva/alkohol
  • Kompatibilní s pH pokožky
  • Vhodné pro vegany
  • Rychle působí
  • 100% biologicky rozložitelné
  • Objem: 250 ml
1900600870
Skladem
299 Kč
Vč. DPH

 

Dentální sprej Dew pro domácí zvířata je přírodní fyziologický roztok (stejný roztok, který se používá v nemocničních intravenózních kapačkách), který obsahuje malé množství kyseliny hypochlorové (HOCL), což je látka, kterou tělo vašeho domácího mazlíčka přirozeně vytváří v boji proti infekci.

Dentální sprej Dew pro domácí zvířata využívá stejnou látku k rozkladu, zničení nebo změně sloučenin způsobujících zápach (v závislosti na sloučenině), takže již nejsou cítit.

KOMBINACE 3 PRVKŮ

Voda / Sůl / Věda

"Při našem hledání bezpečných a spolehlivých čisticích prostředků jsme zjistili, že i ty přírodní způsobují mnohé alergie a mohou být škodlivé. Inspirováni potřebou chránit naše oceány jsme využili sílu minerálů, které jsou oceánům vlastní, a vytvořili nejšetrnější čisticí prostředky na světě. Naše vysoce účinné složení je víceúčelové. Naše lahve lze opakovaně plnit a používat, čímž se snižuje množství jednorázových plastů a emise CO2. Dew je správnou volbou pro všechny, kteří se snaží chránit naši planetu, a starají se tak o další generace."

Erik - Zakladatel značky DEW

Věděli jste, že..?

Ve věku tří let má 70 % koček a 80 % psů stejnou formu parodontálního onemocnění, které jim může ubrat roky života. Takže máte právo být tím znepokojeni.

Co vlastně je dentální sprej: Je účinný proti bakteriím, jeho aplikace je naprosto bezbolestná, není třeba používat kartáček, stačí nastříkat do tlamy a kolem dásní vašeho domácího mazlíčka.

Neobsahuje antibiotika, alkohol ani škodlivé chemikálie, jako jsou triclosan, benzalkonium chlorid, chlorhexidin, propylenglykol nebo formaldehyd.

Je kompatibilní s pH pokožky. Bez barviv a parfemace.

Návod k použití:

1. Podržte zvířeti hlavu a jemně mu na jedné straně zvedněte pysky.

2. Nastříkejte dentální sprej Dew na zuby a dásně.

3. Opakujte i na druhé straně. POZN.: Přestože některá zvířata považují zvuk a/nebo pocit stříknutí zpočátku za překvapivý, zjistili jsme, že si na něj obvykle velmi rychle zvyknou. Základem spreje je solný roztok a slaná příchuť zvířatům chutná.

Složení:

< 99,84 % elektrolyzovaná voda, < 0,134 % soli, < 0,026 % F.A.C.

Účinná látka: Kyselina chlorná (mírná kyselina, která je přirozeně produkována imunitním systémem vašeho domácího mazlíčka, jejíž cílem je působit antiinfekčně).

Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.