• Novinka
EICHHORN Pláštěnka na board se...
EICHHORN Pláštěnka na board se...
EICHHORN Pláštěnka na board se...
EICHHORN Pláštěnka na board se...

EICHHORN Pláštěnka na board se sedátkem a řídítky

Eichhorn pláštěnka na board se sedátkem a řidítky nabízí dodatečnou ochranu: nejen že se pod ní dítě schová před nepřízní počasí jako je vítr a déšť, ale pokud odděláte boční panely, skvěle ochrání vaši ratolest před spalujícím sluncem v létě.

EICH543
Vyprodáno
599 Kč
Vč. DPH

 

Pláštěnku jednoduše upevníte osvědčeným způsobem prostřednictvím suchých zipů, pomocí kterých ji přichytíte k sedátku a volantu boardu Uptown Rider, Cozy B nebo Cozy C rideru. Její odepnutí je rychlé a snadné, obejdete se bez jakéhokoliv nářadí, bez šroubů, bez zanechání stop.

Zcela průhledné boční části můžete otevřít pomocí sofistikovaného mechanismu kombinace zipu a suchých zipů po obou stranách tak, aby vaše dítě mohlo plynule na board nastupovat a poté z něj vystupovat. Pokud se rozhodnete boční panely zcela odepnout, dostanete sluneční stříšku chránící před nepříjemnými paprsky.

Eichhorn pláštěnka na board se sedátkem a řidítky je vyrobená z černého nylonu, průhledné okénko z polyuretanu v přední části a na bočních panelech umožňuje vašemu dítěti dobrý výhled kolem sebe, a proto se nebude v pláštěnce cítit stísněně. Ventilační otvory po bocích zajišťují v pláštěnce příjemné klima.

Tato pláštěnka je kompatibilní pouze s boardy značky Eichhorn, které mají 4 kola, sedátko a volant, tzn. Uptown Rider, Cozy B rider pouze ve verzi se sedátkem a volantem anebo Cozy C rider pouze ve verzi se sedátkem a volantem.

Detaily produktu:

Výška: 88 cm

Šířka: 35 cm

Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.