• Novinka
OB Designs Mazlík plyšový pejsek,...
OB Designs Mazlík plyšový pejsek,...

OB Designs Mazlík plyšový pejsek, Taupe (světlá skvrna)

Oblíbení mazlíci navržení australskou společností O. B. Designs jsou neodolatelně roztomilí a stanou se skvělým společníkem pro vaše malé dítě. 

Paleta jemných barev je inspirována oblastí Byron Bay a jejím okolím. O. B. Designs jsou nadšenými propagátory designu a při tvorbě kolekce využívají kombinace perfektního zpracování a vysoce kvalitních materiálů.

Každá hračka je ideálním dárkem a zároveň nádhernou památkou.

20CD
Skladem
429 Kč
Vč. DPH

 

Mazlíci značky O. B. Designs slouží ke zklidnění dětí před spánkem. Tyto hračky jsou ploché, lehké a dítě se k nim snadno přivine při rituálu usínání. Jsou skvělou pomůckou pro rodiče v období, kdy děťátko přechází od společného spaní s rodiči do své vlastní postýlky.

DETAILY A SPECIFIKACE:

  • Vhodné od 0 měsíců+
  • Délka hračky: 30 cm
  • Zátěžové kuličky v packách, nohách a v břiše
  • Kroužek z recyklovaného plastu k zavěšení hračky
  • Vnitřek hračky je z recyklovaného materiálu
  • Vyrobeno výrobcem auditovaným společností Sedex
  • Materiál: 100% Polyester (vnitřek i vnějšek)

BEZPEČNOST:

Výrobky společnosti O. B. Designs jsou vyrobeny podle nejvyšších standardů, avšak při nesprávném použití a poničení může hrozit nebezpečí udušení. Před každým použitím je zkontrolujte a při prvních známkách opotřebení je vyhoďte. Výrobky nijak neupravujte a vždy je používejte pod dohledem dospělé osoby. Před použitím vyperte (studený program na jemné prádlo) a nechte volně uschnout.

Před použitím výrobek zkontrolujte, zda nevykazuje vady. Nenechávejte u dětí bez dozoru nebo při spánku.

Plyšové hračky O. B. Designs splňují normy EN71 1,2,3, ASTM a ASNZ pro hračky pro děti do 36 měsíců.

Vyrobeno v Číně. Navrženo v Byron Bay v Austrálii.

O. B. Designs je zavedenou mezinárodní značkou dětských produktů. Její majitelka Kate Nicolsonová ji založila v roce 2008 v Byron Bay v Austrálii.

Inspirací jí bylo narození první dcery Evie, kdy Kate pocítila potřebu vytvářet krásné, ekologické a roztomilé produkty určené dětem a jejich rodičům, kteří chtějí mít ze světa lepší místo pro život! Stejně jako se časem rozrostla rodina Kate, rozrostla se i společnost O. B. Designs, přičemž vášeň a nadšení tvořit výjimečné hračky a dekorace do dětských pokojů, které jsou nejen krásné ale i ekologické a eticky vyrobené, stále přetrvává.

Proto v O. B. Designs doufáme, že se vám naše produkty budou líbit stejně, jako se stále líbí nám!

Kate Nicolsonová

Naše vize

Ve společnosti O. B. Designs je naší vášní navrhovat a vytvářet krásné dětské hračky a řemeslně zpracované dekorace do dětských pokojů, které jsou ekologicky šetrné a eticky vyrobené. Naším cílem je mít uznání nejen jako přední dětská značka, ale také jako ekologicky a sociálně odpovědná společnost.

Zavázali jsme se používat ekologicky udržitelné materiály všude tam, kde je to možné, používáme materiály od renomovaných výrobců, kteří zajišťují spravedlivé pracovní podmínky, a chceme vytvářet dětské výrobky, které obstojí ve zkoušce času.

Společnost O. B. Designs sponzoruje několik dětských charitativních organizací, a to buď pravidelnými peněžními dary, nebo fyzickými výrobky, které putují přímo k dětem. Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Všechny naše výrobky jsou nezávisle testovány na bezpečnost pro děti a splňují normy EN71 a CPSIA pro bezpečnost hraček a jejich označení.

Žádné recenze

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.