• Novinka
OB Designs Plyšový králíček 60 cm,...
OB Designs Plyšový králíček 60 cm,...
OB Designs Plyšový králíček 60 cm,...
OB Designs Plyšový králíček 60 cm,...

OB Designs Plyšový králíček 60 cm, Light Pink

Oblíbené plyšové hračky navržené australskou společností O. B. Designs jsou neodolatelně roztomilé a stanou se skvělým společníkem pro vaše malé dítě.

Paleta jemných barev je inspirována oblastí Byron Bay a jejím okolím. O. B. Designs jsou nadšenými propagátory designu a při tvorbě kolekce využívají kombinace perfektního zpracování a vysoce kvalitních materiálů.

Každá hračka je ideálním dárkem a zároveň nádhernou památkou.

21LBP
Vyprodáno
1 129 Kč
Vč. DPH

 

DETAILY A SPECIFIKACE:

  • Vhodné od věku 0+
  • Délka hračky: 60 cm
  • Zátěžové kuličky v packách, nohách a v břiše
  • Vnitřek hračky je z recyklovaného materiálu
  • Vyrobeno výrobcem auditovaným společností Sedex
  • Materiál: 100% Polyester (vnitřek i vnějšek)

BEZPEČNOST:

Výrobky společnosti O. B. Designs jsou vyrobeny podle nejvyšších standardů, avšak při nesprávném použití a poničení může hrozit nebezpečí udušení. Před každým použitím je zkontrolujte a při prvních známkách opotřebení je vyhoďte. Výrobky nijak neupravujte a vždy je používejte pod dohledem dospělé osoby. Před použitím vyperte (studený program na jemné prádlo) a nechte volně uschnout.

Před použitím výrobek zkontrolujte, zda nevykazuje vady. Nenechávejte u dětí bez dozoru nebo při spánku.

Plyšové hračky O. B. Designs splňují normy EN71 1,2,3, ASTM a ASNZ pro hračky pro děti do 36 měsíců.

Vyrobeno v Číně. Navrženo v Byron Bay v Austrálii.

Barva
růžová

O. B. Designs je zavedenou mezinárodní značkou dětských produktů. Její majitelka Kate Nicolsonová ji založila v roce 2008 v Byron Bay v Austrálii.

Inspirací jí bylo narození první dcery Evie, kdy Kate pocítila potřebu vytvářet krásné, ekologické a roztomilé produkty určené dětem a jejich rodičům, kteří chtějí mít ze světa lepší místo pro život! Stejně jako se časem rozrostla rodina Kate, rozrostla se i společnost O. B. Designs, přičemž vášeň a nadšení tvořit výjimečné hračky a dekorace do dětských pokojů, které jsou nejen krásné ale i ekologické a eticky vyrobené, stále přetrvává.

Proto v O. B. Designs doufáme, že se vám naše produkty budou líbit stejně, jako se stále líbí nám!

Kate Nicolsonová

Naše vize

Ve společnosti O. B. Designs je naší vášní navrhovat a vytvářet krásné dětské hračky a řemeslně zpracované dekorace do dětských pokojů, které jsou ekologicky šetrné a eticky vyrobené. Naším cílem je mít uznání nejen jako přední dětská značka, ale také jako ekologicky a sociálně odpovědná společnost.

Zavázali jsme se používat ekologicky udržitelné materiály všude tam, kde je to možné, používáme materiály od renomovaných výrobců, kteří zajišťují spravedlivé pracovní podmínky, a chceme vytvářet dětské výrobky, které obstojí ve zkoušce času.

Společnost O. B. Designs sponzoruje několik dětských charitativních organizací, a to buď pravidelnými peněžními dary, nebo fyzickými výrobky, které putují přímo k dětem. Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Všechny naše výrobky jsou nezávisle testovány na bezpečnost pro děti a splňují normy EN71 a CPSIA pro bezpečnost hraček a jejich označení.

Žádné recenze

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.