• Novinka
Bjällra of Sweden Podložka do kočárku...

Bjällra of Sweden Podložka do kočárku All Black

Podložka od švédské společnosti Bjällra of Sweden je vhodná pro všechny typy kočárků.

Díky podložce můžete vašemu kočárku jednoduše dodat více pohodlí a rychlým a zábavným způsobem změnit jeho celkový vzhled.

Podložka je oboustranná a zahrnuje dvě různé strany: "chladnější stranu" s odolným a velmi snadno udržovatelným materiálem a také "teplejší stranu", která je měkká a více hřeje.

Je univerzální, a proto se hodí do naprosté většiny kočárků a golfek. Podložka Bjällra of Sweden poskytne vašemu děťátku měkčí a pohodlnější jízdu a zároveň ochrání kočárek.

Podložky jsou k dispozici v mnoha různých barvách a vzorech.

  • Rozměry: 85 x 32 cm
  • Materiál: 100% polyester
  • Návod k praní: perte na 40 stupňů, program jemné praní
  • Otvory pro pětibodové popruhy - UNIVERZÁLNÍ
8070040
předobjednávka jaro/léto 2024
1 129 Kč
Vč. DPH

 
Barva
černá
Rozměry
85 x 32 cm
Materiál
100 % polyester

Bjällra of Sweden je švédskou lifestylovou značkou dětské módy vyznačující se inspirativním designem vycházejícím ze spojení rodiny a módy.

Výrobky Bjällra of Sweden jsou promyšlené do posledního detailu, jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, mají typický severský nádech, posouvají hranice designu a inovací a zároveň zůstávají věrné zásadám své zakladatelky co se týká barevnosti, hravosti, materiálům a celkové hodnotě.

Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.