• Novinka
Label Label Kuchyňka, zelená
Label Label Kuchyňka, zelená
Label Label Kuchyňka, zelená

Label Label Kuchyňka, zelená

Pojďte dál, posaďte se a vychutnejte si ty nejlahodnější pokrmy, které vám připraví váš malý kuchař ve vlastní moderní kuchyni...

Posaďte se ke stolu a vychutnejte si kuchařské umění vašeho nejmenšího špičkového šéfkuchaře! Váš malý kuchtík vám mile rád připraví třeba vajíčka v této trendy kuchyňce ve stylu značky Label Label. Kuchyňka je vyrobená z vysoce kvalitního dřeva s certifikátem FSC v kombinaci s barvami na vodní bázi, které jsou naprosto vhodné pro děti.

Vše je zde k dispozici: praktický úložný prostor, trouba, varná deska, dřez a příslušenství, jako je slánka a pepřenka, lžíce a špachtle, pánvička se smaženým vajíčkem a hrnec na vaření s pokličkou.

Tato hrací kuchyňka je ideální pro všechny malé děti, které touží napodobovat maminku a tatínka, staršího bratra nebo sestru! Nyní mají svou vlastní kuchyňku, ale kouzelně krásnější, v jejich oblíbené barvě, a hlavně přizpůsobenou malým ručičkám! Zde mohou i ti nejmenší kuchtíci popustit uzdu své fantazii!

Tato kuchyňka se zároveň stane krásným doplňkem každého dětského pokojíčku.

Detail produktu:

  • Doporučený věk: 36 měsíců+
  • Dovednosti: Hraní rolí, Podporuje fantazii a představivost, Logické přemýšlení
LLWT-25415
Vyprodáno
3 250 Kč
Vč. DPH

 
Barva
zelená
Doporučený věk
3 roky +
Materiál
dřevo

Výběrem značky Label Label dostáváte odolné hračky v nápaditých barvách vyrobené z ekologických materiálů.

Hračky Label Label mají vzdělávací a také dekorativní hodnotu, jsou vyráběné s ohledem na svět, ve kterém žijeme, a ve kterém budou vyrůstat naše děti.

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.