• Novinka
Label Label Skládací vařič, zelený
Label Label Skládací vařič, zelený
Label Label Skládací vařič, zelený
Label Label Skládací vařič, zelený

Label Label Skládací vařič, zelený

Máte chuť vařit? Stačí pár vteřin a můžete začít vařit. Kdykoli a kdekoli.

Tento roztomilý a kompaktní vařič od belgické značky Label Label může vaše dítě nosit všude s sebou. Tento skládací vařič je vyrobený z vysoce kvalitního dřeva s certifikátem FSC v kombinaci s barvami na vodní bázi, které jsou naprosto vhodné pro děti.

S touto minikuchyňkou může vaše dítě kdykoli a kdekoli předvést své kuchařské dovednosti. Je zde vše, co potřebuje: pánev a hrnec s pokličkou a odpovídající příslušenství, jako je špachtle, nůž, lžíce a ... velmi důležitá slánka a pepřenka! Nechte vše vařit na vyšší nebo nižší teplotu otáčením pomocí zacvakávacích knoflíků. Po dokončení vaření vařič velmi snadno složíte a veškeré příslušenství uložíte dovnitř. Dobrá práce!

Skládací vařič Label Label podporuje dětskou představivost i kreativitu. Děti se při hře naučí komunikovat s ostatními a procvičí si logické přemýšlení a koordinaci očí a rukou.

Detail produktu:

  • Doporučený věk: 36 měsíců+
  • Dovednosti: Hraní rolí, Podporuje fantazii a představivost, Logické přemýšlení, Sociální interakce
LLWT-24760
Skladem
1 000 Kč
Vč. DPH

 
Barva
zelená
Doporučený věk
3 roky +
Materiál
dřevo

Výběrem značky Label Label dostáváte odolné hračky v nápaditých barvách vyrobené z ekologických materiálů.

Hračky Label Label mají vzdělávací a také dekorativní hodnotu, jsou vyráběné s ohledem na svět, ve kterém žijeme, a ve kterém budou vyrůstat naše děti.

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.