• Novinka
Bjällra of Sweden Pláštěnka na...
Bjällra of Sweden Pláštěnka na...

Bjällra of Sweden Pláštěnka na kočárek Vintage girl

Pláštěnka na kočárek Vintage girl

Zpestřete svůj kočárek během deštivých dnů našimi krásnými pláštěnkami, které jsou k dispozici v mnoha různých barvách a vzorech!

Pláštěnku snadno nasadíte na kočárek, je kompatibilní s mnoha typy kočárků a hlubokých dílů. Má odklápěcí průhledné plastové okénko, které pomáhá chránit děťátko před deštěm a sněhem. Díky upínacím knoflíkům po stranách zůstává na svém místě i ve větrném počasí.

Pláštěnka od švédské společnosti Bjällra eliminuje pronikání různých typů dešťových a sněhových srážek do kočárku, a to díky vodnímu sloupci 3000 mm.

Její unikátní design vám zaručí, že se procházky i v nepříznivém počasí stanou pravidelnou součástí vašich jarních a letních deštivých dnů!

  • Materiál: 100% polyester s PU úpravou
  • Výška: 100 cm
  • Šířka: 105 cm

Pokyny k praní: perte na 30 stupňů, program jemné praní, pověste a nechte uschnout na vzduchu

8069991
Skladem
975 Kč
Vč. DPH

 

Bjällra of Sweden je švédskou lifestylovou značkou dětské módy vyznačující se inspirativním designem vycházejícím ze spojení rodiny a módy.

Výrobky Bjällra of Sweden jsou promyšlené do posledního detailu, jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, mají typický severský nádech, posouvají hranice designu a inovací a zároveň zůstávají věrné zásadám své zakladatelky co se týká barevnosti, hravosti, materiálům a celkové hodnotě.

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.