• Novinka
Label Label Kávovar, zelený
Label Label Kávovar, zelený
Label Label Kávovar, zelený
Label Label Kávovar, zelený
Label Label Kávovar, zelený

Label Label Kávovar, zelený

Label – Label Kávovar

S tímto rozkošným espresso kávovarem belgické značky Label Label se vaše dítě stane opravdovým baristou! Nechte svého malého baristu, aby vám připravil šálek latté...

LLWT-24869
Skladem
699 Kč
Vč. DPH

 

POPIS

Pohodlně se usaďte, relaxujte a vychutnejte si lahodné espresso, které vám připraví váš malý barista pomocí úžasného kávovaru z kolekce dřevěných hraček Label Label.

Hračka je vyrobená z vysoce kvalitního dřeva s certifikátem FSC a doslova září krásnými barvami a symboly Label Label vytvořenými pomocí barev na vodní bázi, které jsou maximálně šetrné k dětem.

Espresso kávovar Label Label nejenže fantasticky vypadá, ale i funguje jako opravdový kávovar... Vložte kávová zrna do portafiltru, nastavte sílu kávy, 1 šálek nebo 2 šálky... a jdeme připravovat kávu!

Na závěr můžete pomocí napařovací trubice vytvořit kouzelnou mléčnou pěnu.

V balení najdete kávovar, 2 šálky se lžičkou, mléčenkou a 3 kávovými polštářky. Realistický vzhled a fungování tohoto kávovaru Espresso podpoří nápaditou hru a naučí děti při hře komunikovat s ostatními. Kromě podněcování kreativity a představivosti si děti procvičí také koordinaci očí a rukou.

Tento espresso kávovar bude vypadat báječně v každém pokoji nebo v kuchyni, ale je také ideálním doplňkem dětské kuchyňky a příslušenství Label Label.

Vychutnejte si svou kávovou chvilku!

Barva
zelená
Doporučený věk
3 roky +
Materiál
dřevo

Výběrem značky Label Label dostáváte odolné hračky v nápaditých barvách vyrobené z ekologických materiálů.

Hračky Label Label mají vzdělávací a také dekorativní hodnotu, jsou vyráběné s ohledem na svět, ve kterém žijeme, a ve kterém budou vyrůstat naše děti.

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.